Mesteacăn (Betula lenta), ulei esențial natural, 10ml

mesteacan
mesteacanmesteacan_corola
Nu a fost votat
25,00 lei pe bucată

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului esențial de mesteacăn pot fi atribuite proprietăților sale tonice, dezinfectante, stimulante, antidepresive, analgezice, detoxifiante, antireumatice, antiartritice, diuretice, antiseptice, astringente, febrifuge, germicide, insecticide și substanțelor depurative.
Există două tipuri de mesteacăn, mesteacăn alb sau mesteacnă argintiu, cunoscut sub numele de Betula Pendula (cunoscut anterior sub numele de Betula Alba) și mesteacăn negru, mesteacăn dulce sau mesteacăn cireș, al cărui nume științific este Betula Lenta. Principalii constituenți ai uleiului de mesteacăn sunt acidul salicilic, salicilatul de metil, betulenul și betulenolul.
Soiurile de mesteacăn sunt clasificate ca foioase și sunt folosite ca arbori decorativi, precum și ca plante medicinale din cele mai vechi timpuri.
Beneficiile și utilizările uleiului esențial de mesteacăn includ:
Previne infecțiile bacteriene și fungice
Acestea sunt cele două dintre cele mai importante proprietăți ale uleiului de mesteacăn. Componentele responsabile pentru aceste proprietăți sunt acidul salicilic și salicilatul de metil, două germicide și bactericide cunoscute în lumea medicinei. Protejează pielea de infecțiile bacteriene și fungice.
Controlează diabetul
Uleiul de mesteacăn este un stimulent prin natură. Stimulează sistemul nervos, circulator, digestiv și excretor. Stimulează, de asemenea, glandele endocrine care determină mai multe secreții de enzime și hormoni esențiali. Acest lucru poate juca un rol benefic în bolile asociate cu secreția inadecvată de hormoni, inclusiv diabetul, unde creșterea producției de insulină va ajuta la scăderea nivelului zahărului din sânge.
Ajută la reducerea temperaturii corpului în timpul febrei prin promovarea transpirației. Acest lucru ajută, de asemenea, în îndepărtarea toxinelor din organism prin transpirație în timpul febrei, îmbunătățind în continuare starea pacientului și conducând la un timp de recuperare mai rapid.
Reduce durerea
Uleiul de mesteacăn este util pentru reducerea durerii articulațiilor și a mușchilor, precum și a  durerilor de cap și de dinți. De asemenea, este antispastic și ameliorează crampele în tot corpul.
Ameliorează simptomele artritei
Deoarece stimulează sistemul circulator și îmbunătățește circulația, uleiul esențial de mesteacăn este foarte util în acordarea de ajutor în cazul bolilor asociate circulației necorespunzătoare, cum ar fi edemul (umflarea), reumatismul și artrita. Proprietatea de detoxifiere a uleiului de mesteacăn, de asemenea, ajută în acest lucru, deoarece elimină toxinele din organism care sunt cauzele profunde ale acestor boli circulatorii.
Acționează ca tonic pentru piele
De ani de zile, uleiul de mesteacăn a fost utilizat ca tonic pentru piele. Aplicarea regulată externă (în doze mici) reduce în mod eficient ridurile și îmbunătățește stare pielii și a mușchilor. Proprietatea astringentă întărește gingiile, părul și dă tonus mușchilor. Astfel, vă face să arătați mai tânăr și vă poate ajuta să vă întoarceți la un stil de viață mai tineresc, chiar și atunci când vă aflați la peste 40 de ani.
Detoxifică corpul
Uleiul de mesteacăn contribuie la eliminarea toxinelor, cum ar fi acidul uric din sânge prin urinare și transpirație (fiind diuretic și stimulativ). Cu alte cuvinte, acest lucru purifică sângele; un depurativ este un agent care purifică ceva.
Tratamentul bolilor de piele
Uleiul esențial de mesteacăn este un germicid și insecticid excelent, în special datorită prezenței în compoziția sa a acidului salicilic și a salicilatului de metil. Aceste două componente sunt remedii excelente pentru eczeme și alte boli și infecții ale pielii. S-ar putea să fi văzut preparate medicinale precum loțiuni și creme pentru eczeme care conțin aceste două componente. Uleiul de mesteacăn este o sursă naturală a acestor compuși utili.
Promovează urinarea
Uleiul esențial de mesteacăn promovează urinarea. Betulenolul și Butylena sunt cele două componente care sunt responsabile pentru această proprietate. Urina ajută corpul in multe feluri.
Ajută oamenii să piardă în greutate, să elimine toxinele din organism, promovează digestia, să vindece infecțiile sistemului urinar, să curățe rinichii și să scadă tensiunea arterială. Urina contribuie, de asemenea, la prevenirea formării de pietre la rinichi și a unor afecțiuni precum guta și artrita.
Alte beneficii
Folosit ca tonic, oferă sentimente de rezistență, căldură și vitalitate. Este ideal pentru utilizarea într-un climat extrem de rece.
Uleiul de mesteacăn (Betula Lenta) este toxic și poate provoca iritații ale pielii. Femeile gravide ar trebui să evite uleiul de mesteacăn datorită efectelor sale puternice care ar putea afecta copilul nenăscut.
Combinații: Uleiul de mesteacăn se combină bine cu benzoina, lemnul de santal, rozmarinul și uleiul de iasomie.
Comentariile produsului:
Nu exista comentarii.
Trebuie să fiți înregistrat pentru a putea comenta

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 550RON, ai reducere 20%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Duminică, 8-22
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin