Pentru moment, plata cu cardul poate fi realizată doar prin intermediul platformei PayPal. Deoarece PayPal nu accepta plata in RON, veți putea selecta aceasta modalitate de plata doar după modificarea valutei din RON in EUR (în partea dreaptă sus a ecranului). Plata efectivă se va efectua în RON, schimbul valutar fiind realizat automat de către banca dumneavoastră. Factura proforma va fi emisă de magazinul online în EUR, dar factura finală o veți primi în RON, la cursul BNR al zilei respective. Desigur, aveți în continuare la dispoziție posibilitatea de a achita comanda prin transfer bancar, sau ramburs.

Datorita unor anumite deficiente din corp, oasele pot ajunge să se fractureze destul de ușor. Gravitatea poate varia de la o fractură ușoară la copii, care necesită o îngrijire minimă, la fracturi multiple, ligamente și tendoane rupte și dizlocări de oase care necesită intervenție chirurgicală. Deși uleiurile esențiale nu pot repara o fractură, cu siguranță pot ajuta la grăbirea procesului de recuperare și la reducerea disconfortului.

 

De ce sunt utile uleiurile esențiale pentru vindecarea oaselor?

Tinerii încep să facă exerciții pentru dezvoltarea masei musculare, ajungând la densitatea maximă a masei osoase spre vârsta de 30 de ani. Pe măsură ce îmbătrânim, densitatea masei osoase începe să scadă și începe să fie din ce în ce mai importantă în privința calității vieții și sănătății unui om. Pierderea densității osoase duce la oase mai moi și este cunoscută ca fiind cauză pentru mai multe probleme de sănătate, dintre care unele pot pune viața în pericol. Se pare că o femeie din trei, la vârsta de peste 50 de ani are o densitate osoasă mai redusă.

 

Utilizarea uleiurilor esențiale poate ajuta la menținerea densității osoase, contribuind la o viață sănătoasă. Utilizarea uleiurilor esențiale în perioada tinereții poate fi de ajutor pentru a avea oase mai rezistente. În plus, în cazul unei fracturi sau al unei boli de oase, uleiurile esențiale pot grăbi procesul vindecării și reduc disconfortul din timpul tratamentului.

Cele mai bune uleiuri esențiale ce pot fi utilizate pentru vindecarea oaselor fracturate

Tendoanele rupte sunt dureroase și adesea apar dureri destul de mari. Deși se pot rupe tendoanele din orice parte a corpului, de obicei se rup tendoanele din părțile cele mai solicitate. Aceste zone includ coatele, umerii, coapsele încheieturile mâinilor, genunchii, gleznele și zona călcâielor. Când vine vorba de tratarea tendoanelor, uleiurile esențiale fac o treabă bună. Comparativ cu medicamentele și alte terapii populare, uleiurile esențiale sunt mai rapide. Dar, mai înainte de a vedea cum ne pot ajuta uleiurile esențiale în cazul tendoanelor rupte, să vedem mai întâi ce provoacă tendoanelor.

 

Cauzele tenodoanelor rupte

Traume locale, inclusiv entorsele și tensiunile; folosirea excesivă a unui mușchi și stresul.

Trauma neașteptată sau un accident pot afecta tendonul și să provoace o durere de nesuportat. Într-o asemenea situație, se recomandă în primul rând odihna. Odihna va permite de asemenea uleiurilor esențiale ca să-și facă treaba cel mai bine. Este ușor să suprasoliciți un mușchi, atunci când, brusc, faci o mișcare cu care acel mușchi nu este obișnuit s-o facă. În plus, lipsa de încălzire înainte de efort și lipsa de odihnă după efort duce la creșterea cantității de acid lactic, care se răspândește la nivelul mușchiului afectat și contribuie la ruperea tendoanelor, durere și rigiditate. Stresul și anxietatea pot, de asemenea, să tensioneze mușchii, în special în zona umerilor și a gâtului și, astfel, pot duce la ruperea tendoanelor. Ținnând cont de toate acestea, prezentăm câteva dintre cele mai bune uleiuri esențiale pentru tratarea tendoanelor rupte și pentru calmarea durerii:

Dacă aveți herpes, cu siguranță nu este un atu pentru dumneavoastră. Aceste leziuni herpetice se dezvoltă datorită infecției cu virusul herpes simplex și sunt transmisibile. De obicei, herpesul se vindecă în 7-10 zile. Sunt mai multe uleiuri esențiale care pot rezolva această problemă, dar pentru aceasta trebuie ca aceste uleiuri să fie utilizate imediat ce apar primele simptome. Aceasta înseamnă că, cu cât întârziați, cu atât vor fi mai puțin eficiente aceste uleiuri. Acestea fiind spuse, prezentăm în continuare câteva dintre rețetele eficiente, pentru o acțiune imediată în cazul leziunilor herpetice.

 

1. O rețetă minunată pe bază de ulei de geranium

Acest tratament de bază pentru herpes face minuni. Luați o picătură de ulei de geranium pe un tampon de vată înmuiat în apă și aplicați pe zona afectată. Leziunile vor dispărea repede.

 

2. Rețetă pe bază de ulei de tea-tree

Amestecați o lingură de ulei de cocos sau de măsline cu 4 picături de ulei esențial de tea-tree. Înmuiați un tampon de vată în amestec și aplicați pe zona afectată/ Păstrați amestectul rămas într-o sticlă acoperită și aplicați de câteva ori pe zi până ce leziunile dispar. Nu utilizați ulei de tea-tree în nas și nu-l înghițiți niciodată. Uleiul de tea-tree este toxic și dozele mari pot fi fatale.

 


17 rețete cu uleiuri esențiale pentru vindecare

 

1. Amestec pentru mușchi și încheieturi

Ingrediente

4 picături de cimbru

4 picături de piper negru

4 picături de mentă

4 picături de rozmarin

10 picături de busuioc

Amestecați toate ingredientele și aplicați local.

 

2. Amestec pentru relaxare

Ingrediente

4 picături de măghiran

4 picături de mușețel german

4 picături de iarba Sf. Ioan

12 picături de lavandă

Amestecați toate ingredientele. Aplicați local sau inhalați.

Sănătatea plămânilor

Sănătatea pulmonară este un subiect la care mulți oameni nu se gândesc în mod normal, dar este foarte important să ai grijă de plămâni. La urma urmei, există un motiv întemeiat pentru care plămânii sunt unul dintre „organele vitale”- dacă nu sunt sănătoși, ar putea reprezenta o amenințare pentru viața ta. Cât poți rezista fără să respiri?

Poate e util să știți că un om respiră de circa 6 milioane de ori pe an. Acest lucru înseamnă că sistemul dvs. respirator este foarte ocupat zi de zi, căci plămânii lucrează 24 de ore din 24, pentru a vă menține în viață și sănătos. Cu un astfel de volum de lucru astronomic, are sens să ai grijă de plămâni cât de bine poți.

Hemoroizii: Un subiect tabu important

Hemoroizii sunt o problemă frecventă întâlnită la peste 50% din persoanele cu vârsta până 50 de ani. Problemele asociate cu aceștia sunt considerate un subiect tabu, forțând multe persoane să-și amâne tratamentul și să sufere inutil pentru prea mult timp.

Există numeroase tratamente naturale pentru hemoroizi: unele au grijă doar de simptome, în timp ce altele abordează cauza în sine. Utilizarea uleiurilor esențiale este foarte recomandată, pentru că oferă o ușurare pe termen lung. Acestea fiind spuse, iată tot ce trebuie să știți despre utilizarea uleiurilor esențiale pentru tratamentul hemoroizilor.

 

Ce anume fac uleiurile esențiale atât de benefice pentru tratamentul natural al hemoroizilor? – Topul celor mai importante 3 motive

Ce este ciuperca de unghii?

De asemenea, cunoscută sub numele de onicomicoză, afecțiunea provocată de ciuperca de unghii este una dintre cele mai frecvente probleme ale picioarelor, care afectează un procent mare din populația planetei. Numele se referă la o boala care afectează unghiile picioarelor, dearece este mult mai răspândită la unghiile de la picioare decât la unghiile de la mâini.

Efectele sunt caracterizate de obicei prin durere, înroșire sau inflamație la nivelul piciorului. Infecția începe ca o ușoară decolorare și se dezvoltă treptat. Pe măsură ce se dezvoltă mai în adâncime, infecția provoacă o decolorare gravă, deoarece unghiile devin mai groase și mai fragile. Cu siguranță nu este o priveliște frumoasă.

Ciuperca de unghii afectează peste 10% din populație, în special oameni mai în vârstă, iar bărbații sunt mai predispuși la aceasta. Din fericire, problema este destul de ușor de abordat chiar și fără tratament. Dar, în primul rând, cum știți cu adevărat că este vorba de ciuperca de unghii și nu de altceva?

Articolul zilei

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

sursa: pure-alchemy.ro

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Citește mai mult:Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Calitate, pentru că meriți!

AquaNano TareDeTot, 125ppm

Probabil cel mai puternic argint electrocoloidal din Romania...
Comandă acum!

Ai parte de reduceri!

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200RON, ai reducere 10%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 400RON, ai reducere 15%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 600RON, ai reducere 20%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 800RON, ai reducere 25%.
Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000RON, ai reducere 30%.
Nou! Acum, minerale activate cu aur! Citește mai mult...

Transport gratuit

Transport
Oriunde în țară, pentru comenzi cu valoarea mai mare de 150RON.

Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

Vă recomandăm să citiți cu atenție, și să aplicați perseverent informațiile conținute în acest articol, mai ales în cazul în care vă confruntați, dumneavoastră personal sau cineva drag, cu această afecțiune.

Am structurat aici un protocol clar și eficient, ale cărui efecte sunt excepționale atunci când este aplicat perseverent, și mai ales în stadii incipiente.

Totodată, el poate fi completat cu diferite alte adjuvante, uzual fără probleme semnificative, și poate fi utilizat în paralel cu chimioterapia sau radioterapia, caz în care efectele secundare ale acestor tratamente vor fi semnificativ reduse.

Citește mai mult:Protocol antitumoral simplu și extrem de eficient

T-Stop
un remediu antitumoral de excepție
ArgiDent
Pastă de dinți naturală, foarte eficientă, pentru persoane sensibile
Gel de Aloe Vera
Pur, natural, din culturi organice
Aur coloidal
Vital Pur, Olympus - tinerețea sufletului tău
Argint coloidal Protect, Forte
Protecție, prevenire, vindecare
Deodorante naturale cu argint coloidal
Deovis, te păstrează curat în mod delicat
Magneziu, calciu, potasiu, fier, cupru, mangan, zinc
Minerale organice, pure, fără aditivi
ArgiMax, argint coloidal 1000ppm
Acțiune puternică, decisivă, rapidă
Virgo, Tytan, Coral
Săpunuri lichide 100% naturale, cu argint și aur coloidal
ArgO2, inamicul bacteriilor și mucegaiurilor
Puterea combinată a argintului și oxigenului
Vitamina C naturală
normală sau alcalină
Uleiuri esențiale naturale
Sănătate și încântare

Copyright

AghorasBio, AquaNano, Mellixir,

Electrik, Auris, AloeDirect,

CannExtract, FlorEsențial, BioMineral,

sunt mărci comerciale Aghoras Invent.

 

Copyright: Aghoras Invent 

Plătiți în siguranță

logoPL
Puteți efectua plățile online, prin intermediul cardului de debit/credit, sau din contul dumneavoastră PayPal.

Contactați-ne oricând

Comenzi:
Vodafone - 0734394338
Orange - 0754432971
Telekom - 0214240504
RDS - 0771078288
Program: Luni-Vineri, 8-15
 
Relații cu clienții, comenzi:
Telekom - 0767287306
WhatsApp, SMS - 0767287306
Program: Luni-Vineri, 9-17
 
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Comenzi: 0214240504, 0734394338, 0754432971, 0771078288, Relații cu clienții: 0767287306, (inclusiv WhatsApp, SMS)
facebook_page_plugin